Afcittaret intoa täynnä kauden aloitukseen

Share |
07.10.2016

Hienon kevään päätteeksi Afcittaret kruunasivat kauden 2015-2016 varmistamalla sarjanousun valtakunnalliseen 1-divisioonaan. Keväästä lähtien joukkue on valmistautunut tulevaan talveen kuuvuoren portaita ja Luolavuoren mäkiä kuluttaen. Nyt päästään vihdoin tositoimiin ja näkemään mihin tähän asti tehty työ riittää. Tavoitteena on säilyttää viime keväänä ansaittu sarjapaikka ja sen ohella aiomme pitää yllä rautaisen joukkuehenkemme. Nyt avauspelin aattona ollaan valmiita nauttimaan tulevasta kaudesta ja tähdätään siihen, että kauden lopussa voimme katsoa peiliin ja todeta, että kaikemme on annettu. Sen uskomme riittävän siihen, että keväällä voimme sanoa olevamme kiven kova 1-divisioonajoukkue isolla J:llä.

Ennakkoon joukkuettamme on povattu sarjan hännille, mutta yllätysmomentti taskussa olemme valmiina tulevaan kauteen. Peleihin ei missään nimessä lähdetä nöyristellen peruuttelemaan, vaan ennakkoluulottomalla asenteella lähdetään tekemään parhaamme oli vastustajana mikä joukkue tahansa, sillä jokaiseen peliin valmistauduttaessa ollaan valmiita pelaamaan sen hetkistä päävastustajaamme vastaan. Emme aio keskittyä siihen mitä kaverin paidan selässä lukee tai minkälaisia meriittejä joukkueen historiasta löytyy, tuomarin pillin viheltäessä ensimmäisen kerran tilanne on kuitenkin aina 0-0.

Kauden avausotteluun saamme joukkueellemme jo ennestään tutun vastustajan PHSB:n Lahdesta. Kohtasimme jo keväällä karsintavaiheessa, jolloin pelikellon pysähdyttyä taululla olivat lukemat 4-4. Molemmilla joukkueilla varmasti kova halu näyttää, että keväästä on menty paljon eteenpäin. PHSB kerkesi kautensa aloittamaan jo viime viikonloppuna, kun Kapa-65 kävi nappaamassa pisteet Lahdesta Kalantiin.

Afc:n valmennuksessa nähdään tuttu kasvo, viime kauden päätteeksi joukkueen sarjaporrasta ylemmäs nostanut Anne Jumpanen. Hän kommentoi tulevaa ottelua ja alkavaa kautta seuraavasti " On mielenkiintoista vihdoin ja viimein päästä tositoimiin. Huomaan, että joukkueemme odottaa innostuneena ensimmäistä 1-divisioonapeliä, jonka saamme pelata kotihallissamme Samppalinnassa. On hienoa, että olemme saaneet laajan pelaajaringin, mikä tietysti antaa meille enemmän vaihtoehtoja kokoonpanoon. Kauden avauspelin vastustajahan on meille tuttu viime kevään karsinnoista ja silloin peli päättyi vikkeläjalkaista joukkuetta vastaan tasan 4-4. Tässä on revanssin makua varmasti molemmilla joukkueilla ja näkisin, että Lahti on siinä mielessä meitä etumatkalla, että he ovat jo avausottelunsa pelanneet. Odotan lauantaille tasaista divarivääntöä.

Mitä? Naisten salibandyn 1-divisioona ottelu ja herkullisia Kahvila Piisparin pullia ;P

Missä: Samppalinnan Palloiluhalli

Milloin: Lauantaina 8.10. klo 17.00

Tervetuloa!

21.06.2018Miesten Try-out
27.09.2017AFC Campus ja West Coast Sheriffs tekivät farmisopimuksen
05.09.2017AFC Campuksen joukkueissa edelleen tilaa uusille pelaajille
08.05.2017Naisten edustus etsii uutta maalivahtia ja uusia kenttäpelaajia! Oletko sinä yksi heistä?
12.04.2017Kutsu yhdistyksen kevätkokoukseen 27.4.2017
27.12.2016Kannanotto
21.11.2016Kutsu yhdistyksen syyskokoukseen 5.12.2016
07.10.2016Afcittaret intoa täynnä kauden aloitukseen
21.04.2016Naisten edustuksen avoimet harjoitukset 9. ja 12.5.
18.04.2016Miesten edustusjoukkue vaihtaa laidunta

Siirry arkistoon »